Bianca

Omslaget
Omslaget

En e-bog om en rejse med et containerskib

I oktober 2012 tog jeg på en rejse med et containerskib.

Jeg ville vide mest muligt, opleve mest muligt, fordi jeg var i gang med at skrive en roman, hvor en stor del af handlingen foregår på et containerskib. Jeg måtte erkende min næsten komplette mangel på viden om fragtskibe, handelsflåden, shipping, logistik og maritim terminologi, og derfor drog jeg på researchtur.

Har man fulgt min blog, ved man at jeg har et anstrengt forhold til research. Det er noget jeg glad og gerne undlader. Jeg skriver først og spørger bagefter, hvis der er noget faktuelt jeg er i tvivl om. Men her var jeg nødt til det.

Undervejs på skibet skrev jeg dagbog som en gal. Mange, mange tusinde ord blev det til. Hver dag. Da jeg kom hjem havde jeg en bunke af den anden verden. Noget skulle bruges i min nye roman. Andet blev til en artikel til Politiken. Det hele blev til denne bog: Bianca – en beretning om en rejse på et containerskib.

Det har været skægt. Jeg har selv redigeret bogen, selv ombrudt den i InDesign, selv taget bogens fotos, selv skaffet mig et ISBN-nr og selv smidt den op på saxo.com og på andre E-boghandlere på nettet.

Du kan læse mere om bogen på saxo.

Du er også velkommen til at se mine (mange) fotos fra rejsen på min Picasaside.

Endelig, hvis du vil have det hele live, kan du se denne lille film på Youtube, hvor man klart ser, at det er godt jeg er forfatter og ikke filmfotograf.

Min artikel om rejsen bringes i Politikens rejsetillæg onsdag den 26. december 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s