Mens vi venter

40Fin anmeldelse på Litteratursiden:
“…generelt er ‘Mens vi venter’ en flot bog om to specielle mennesker og deres venskab. En bog med en meget troværdig og naturlig fortælling der spænder over tre årtier. Den er skrevet med en fin underliggende humor samt interessante betragtninger over tilværelsen og kan anbefales til folk, der kan lide gode danske romaner.”

Se hele anmeldelsen her.

Fire stjerner i Ekstra Bladet:
“Efter to habile krimier er forvandlingskuglen Morten Leth Jacobsen aktuel med sin hidtil bedste roman. En morsom, velfortalt og eksistentielt rørende historie om et venskab mellem to vidt forskellige mænd – den kræftsyge læge Finn og eksgangsteren Fergus  – hvis veje på finurlig og Benn Q. Holmsk vis krydses i et hårdkogt Århus.” (Frank Sebastian Hansen, 9. oktober 2011)

Fire stjerner fra Dagbladenes Bureau:
“Det lykkes Jacobsen at kombinere følt indlevelse i menneskelige tragedier med en sprudlende veloplagt sprogbehandling, der blandt andet får karaktererne til at stå klart frem, men som også ofte kalder på latteren. Og dybest set er det vel bogens patosdistancerende, morbide humor, som får den til at virke så ægte og klog. Kom så ikke og sige, at underholdning og indsigt ikke kan gå hånd i hånd.”

Anmeldelse fra Bogblogger.dk:
” … hold op hvor er det velskrevet. For mens vi springer frem og tilbage mellem nutidens Århus og den provinsielle udørk, hvor Mental og Fergus vokser op, bladrer siderne næsten sig selv, af og til krydret med den ældre og dødsmærkede Finns historie.

Personbeskrivelserne er gode, sproget flydende og Fergus´s overvejelser om og distance til sin (tidligere) levevej som voldsmand er både morbidt underholdende og skrevet med indlevelse. Samtidig knyttes fortiden og fremtiden sammen til en god og finurlig historie, som kalder på, at du lige læser en side til inden sengetid. Klart en af mine bedste danske læseroplevelser i år.”

Og her en melding fra en læser:

“Det er en meget stærk bog, og jeg læste den alt for hurtigt. Du har en viden og forståelse for det menneskelig sind, så man skulle tro, at du var en gammel mand. Det er 3 helt forskellige bøger du har skrevet med tre helt forskellige karakterer. Og de er fantastisk gode alle tre. Glæder mig til den næste.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s